Vervolgtrainingen

Van Vrouw tot Vrouw

Al geruime tijd krijg ik de vraag of er weer een maandelijkse trainingsgroep voor vrouwen wordt georganiseerd, waarin dat wat er in de 2-daagsen wordt aangereikt verder onderzocht, verfijnd en fysiek eigen gemaakt kan worden. Op deze wijze voeden, verzorgen en verminderen wij het chronisch vrouwelijke tekort in het vrouwenlichaam van binnen uit. Het vrouwelijke, en met name de vrouwelijke ontvankelijkheid, is het begin van alles, het geheim, diep verscholen in ons binnenste, dat wacht op jou, op mij.
> meer info


Relatie Essentie Leeflab

Een trainingsgroep met telkens een inleidend thema. In dit Leeflab staat de hechting in Essentie centraal. Van binnenuit beleven we onze volwassen positie als een open veld waarbinnen een uitnodiging ontstaat om individueel en gezamenlijk te onderzoeken wat waarheid is. Het karakter en de persoonlijkheid filteren deze waarheid doorgaans, wat onze houding in zowel privé- als werksituaties beïnvloedt. Dit onderzoek in onze menselijkheid wordt in deze doorwerkgroep ondersteund door meditatieve en taoïstische invalshoeken en wegen.
> meer info


VrouwZijn

We groeien allemaal verder in ons leven, ook ik. Via voor mij verrassende nieuwe wegen heb ik me wederom mogen verdiepen en verbreden in de mogelijkheden van de vrouwelijke seksuele energie. Het is voor mij dan ook een groot genoegen om je te laten kennismaken met deze verworvenheden, waar voor mij maar ook voor jou zoveel winst te behalen valt. Wij vrouwen hoeven niet te verdorren, niet in een laag terecht te komen waar we bang worden voor onze verlangens en onze seksuele energie en misschien denken, is dit alles! Nee, wat mij betreft en zolang als ik leef ga ik door om deze energie verder te verkennen en mijn lichaam verder te ontsluiten voor haar eigen pracht en praal!
> meer info