Aanbod

Lezing 'Seksuheel'

De mannelijke en vrouwelijke seksuele energiestroom

Er is een grote misvatting omtrent het startpunt van onze mannelijke en vrouwelijke seksuele energiestroom. Deze misvatting creëert bij de meeste mannen en vrouwen veel onnodige ideeën, gevoelens, fysieke klachten en vooral relationele misverstanden, in de privésfeer en in het werk.
> meer info


Lezing Vrouw Zijn

Een lezing over de vrouwelijke seksuele energiestroom. In deze lezing staan de vaak onbekende en onbenutte mogelijkheden van ons vrouw-zijn centraal. Aan bod komen onder meer de seksuele transformatietechnieken, het opruimen van het lichaamsgeheugen in het bekkengebied en de oorspronkelijke orgastische mogelijkheden.
> meer info


Training 'SeksuheelVerankering'

over de mannelijke en vrouwelijke energiestroom.

In deze korte training is het mogelijk om kennis te maken met het HART van mijn werk.
> meer info


Tweedaagse training VrouwZijn

We groeien allemaal verder in ons leven, ook ik. Via voor mij verrassende nieuwe wegen heb ik me wederom mogen verdiepen en verbreden in de mogelijkheden van de vrouwelijke seksuele energie. Het is voor mij dan ook een groot genoegen om je te laten kennismaken met deze verworvenheden, waar voor mij maar ook voor jou zoveel winst te behalen valt. Wij vrouwen hoeven niet te verdorren, niet in een laag terecht te komen waar we bang worden voor onze verlangens en onze seksuele energie en misschien denken, is dit alles! Nee, wat mij betreft en zolang als ik leef ga ik door om deze energie verder te verkennen en mijn lichaam verder te ontsluiten voor haar eigen pracht en praal!
> meer info


Relatie Essentie Leeflab

Een training met telkens een inleidend thema. In dit Leeflab staat de hechting in Essentie centraal. Van binnenuit beleven we onze volwassen positie als een open veld waarbinnen een uitnodiging ontstaat om individueel en gezamenlijk te onderzoeken wat waarheid is. Het karakter en de persoonlijkheid filteren deze waarheid doorgaans, wat onze houding in zowel privé- als werksituaties beïnvloedt. Dit onderzoek in onze menselijkheid wordt in deze training ondersteund door meditatieve en taoïstische invalshoeken en wegen.
> meer info