Het JadeEi

een training rondom de Vrouwelijke Seksuele Energiestroom & de Verankering

 

Vergroten vrouwelijke energiestroom
Het JadeEi opent en raakt onze vrouwelijke kwaliteiten en vergroot de vrouwelijke seksuele energiestroom. Het gebruik van het JadeEi helpt je te aarden, naar binnen te gaan, jezelf te schonen en van binnenuit jezelf te vervullen. De vrouwelijke seksuele organen leer je ontvangen en dragen als een essentieel deel van je vrouw-zijn. De energie die vrijkomt in contact met de vrouwelijke seksuele energiestroom en organen brengen gezondheid, geven authentieke vreugde, levenslust en echte schoonheid.

Opruimen oud lichaamsgeheugen en betere doorstroming van energie
Wat de JadeEi tweedaagse uniek maakt is dat jij zelf van binnenuit leert jouw lichaamsgeheugen op te ruimen op een hele eenvoudige zachte manier, via het JadeEi in jouw bekken. Bovendien kun je jezelf op deze manier verzorgen om zo nieuwe opgedane stress, externe energieën of emoties vrij te maken in je lichaam, zodat de energie zich niet ophoopt. Zo verzeker je jezelf van een gezonde doorstroming van je bekken en kun je je orgastische vermogen vrij blijven ontvangen en vergroten. Want er is nog zoveel mogelijk voor ons vrouwen, zoveel om je op te verheugen en blij van te worden... Eitje toch!

Een ervaringsgerichte methode
De JadeEi-training is een ervaringsgerichte training over de nieuwe ontvankelijkheid, de openende en dragende vrouwelijke seksuele energiestroom, die in eenvoudige praktische oefeningen zullen worden verbonden in ons vrouwenlichaam. Er wordt gewerkt met oefeningen uit Taoïsme (Maitreyi Piontek, Saida Désilets), het JadeEi, Tantra (Margo Anand), de Verankering (Rita van Rijnsoever), meditatie en stilte. Het effect hiervan is dat je goed bij jezelf kunt blijven, in je eigen kracht, gezond en gelukkig en je dus niet 'verliest' in de ander of de omgeving. Voor vrouwen van alle leeftijden en elke geaardheid. In deze training maak je kennis met de ongekende mogelijkheden en wordt je ingewijd in het op de juiste manier dragen van het JadeEi. Het JadeEi is voor vrouwen die willen genieten en zichzelf autonoom het allerbeste willen geven in het leven, jouw nieuwe exclusieve vrouwelijke sieraad. Een cadeau, onmisbaar in je 'beautycase'.

Uit recentelijk onderzoek is gebleken dat in onze westerse samenleving voor het overgrote gedeelte van de vrouwen de bekkenbodem al op jonge leeftijd aan het atrofiëren is. Wij vrouwen leven in deze tijd over het algemeen op een manier waarop wij geen of weinig contact meer hebben met hele groepen spieren die onze bekkenbodem vormen. Daarnaast zijn de reflexzones van onze vagina niet of nauwelijks verbonden met de zo specifieke vrouwelijke bekkenbodemspieren en de vrouwelijke organen in ons lichaam. Deze bewustwording en herstel vormt een belangrijk deel van deze dagen.

Wat is een JadeEi?
Het is een mineraalei, ongeveer zo groot als een kippenei met een koordje erdoorheen. Het is een hulpmiddel om meer contact te maken met de onderbuik, met name de baarmoeder en de vagina. Het stamt zowel uit de tantrische als de taoïstische traditie.

De positieve effecten zijn:
- Versteviging van de bekkenbodem en specifieke vaginaspieren
- Vergroting van het vrouwelijk basisvertrouwen
- Voorkoming van energieverlies
- Vermindering van vrouwenklachten zoals incontinentie, orgaanverzakking, menstruatieklachten
- Vermindering van gevoelloosheid, droogte en pijnklachten
- Reiniging en bescherming van de baarmoeder
- Oplossen van lichaamsgeheugen in en rondom de vagina
- Bevordering van de vreugde en levenslust in de vrouwelijke organen
- Verhoging van de vrouwelijke seksuele energiestroom

Het JadeEi kun je bestellen bij www.energieei.nl of bij Rita zelf.

Voor wie?
Voor vrouwen die minimaal één of meer dagen aan een training hebben deelgenomen of een traject van individuele sessies hebben doorlopen bij Rita van Rijnsoever, is een voorwaarde. Voor deelname vindt er, indien nodig, een intakegesprek plaats.

Specialist vrouwelijke seksuele energie

Sinds 2000 de specialist in het herstel van de vrouwelijke seksuele energie, het JadeEi en het opruimen van lichaamsgeheugen rondom de vrouwelijke organen.

Data

Vrijdag 12 oktober 09:45 uur tot zaterdag 13 oktober 17:00 uur.
Kosten*: € 375,- trainingskosten en € 125,- verblijfskosten (1 overnachting inclusief 4 maaltijden), beide bedragen zijn inclusief BTW. Neem je je moeder, je zus, dochter, vriendin of collega mee, dan ontvang je € 50,- korting.
Plaats: De Hurnse Gaper, Jannestraat 1, 5327 KR Hurwenen
Klik hier om je in te schrijven

Praktische gegevens en betaling
Betaling geschiedt door € 375,- en € 125,- apart over te maken op rekeningnummer NL46 INGB 0001 3797 93 tnv HHB van Rijnsoever Nijmegen ovv 'jade-ei training' en de datum van de training. (NB Bij annulering zie de algemene voorwaarden)

Voor betalingen vanuit het buitenland kun je gebruik maken van de volgende nummers: IBAN: NL46 INGB 0001 3797 93
BIC: INGBNL2A