SeksuheelVerankering

Tweedaagse training

Wat is jouw diepere verlangen? Wat wil jij doen, leven hier en nu? Hoe geef je uitdrukking aan jezelf als man of vrouw? Gun jij jezelf meer dan dat er nu in je leven is of wacht je…op later?

Een combinatie van Tantra, Seksuheel en Verankering. In je ziel zetelt jouw unieke verlangen, een fundament, waar je het leven mee bent ingestapt bewust of onbewust, en je ieder moment je toekomst vormt. Dit verlangen beweegt jou van binnen uit onder invloed van de universele wetten.

In deze 2-daagse training wordt je verlangen helder in combinatie met je HART en jouw unieke vorm, oftewel je talent, in de hechting van de mannelijke of vrouwelijk seksuele energie. Dit is de verankering en deze zorgt ervoor dat de nog belemmerende gedachten, ideeën, gevoelens en fysieke klachten en relationele misverstanden positief worden gereset in de hersenen. Zo blijft je beter bij jezelf in de privé- en/of werksfeer, waardoor situaties en relaties spontaan veranderen in een vreugdevol avontuur. We gaan aan de slag met lichaamsgeoriënteerde ervaringsgerichte praktische oefeningen, de hersenen en de universele wetten. En voor wie wil bestaat er vrijblijvend de mogelijkheid om tijdens deze training in een kleine sessie de mannelijke of vrouwelijk seksuele energie te verkennen en binnen een veilige bedding te verankeren in jouw lichaam. Gezond, succesvol en blijer...

 

Data

Vrij 5 okt van 09:30 tot 17:00 uur & za 6 okt van 09:30 tot 17:00 uur
Kosten: € 285,-*
Plaats: : Sarvata, Centrum voor Gezondheid en Welzijn, Schependomlaan 17e, 6542 RL Nijmegen
Klik hier om je in te schrijven

Voor opgave en/of meer informatie kun je me bellen op 06 30 77 91 65.

* NB Trainingskosten zijn inclusief BTW.


Praktische gegevens
Het is fijn om op deze dagen makkelijk zittende kleding te dragen en een opschrijfboekje, een matje, dekentje en een klein kussentje bij je te hebben. Daarnaast een lunchpakket. Voor drinken en lekkers wordt gezorgd.

Betaling
Betaling geschiedt door € 150,- over te maken op rekeningnummer NL46INGB 0001379793 tnv HHB van Rijnsoever Nijmegen ovv SeksuheelVerankering en de data van de training. Het resterende bedrag van € 135,- wordt voldaan op de eerste dag bij aanvang van de training. Deelnemers met een bedrijf kunnen het hele bedrag in een keer overmaken. (NB Bij annulering zie de algemene voorwaarden)

Voor betalingen vanuit het buitenland kun je gebruik maken van de volgende IBAN/BIC nummers:
IBAN: NL46 INGB 0001 3797 93
BIC: INGBNL2A