VrouwZijn II

Eendaagse vervolgtraining donderdag 5 april Nijmegen

Het is zover! Na de eerste tweedaagse waarin je de basis hebt gelegd om je seksuele energie in je bekken te transformeren naar het MingMeng punt in de rug en even hebt kunnen kennismaken met de totale doorstroming, is het tijd voor een vervolg. Op deze dag word je begeleid om de getransformeerde seksuele energie via de zogenaamde pompen in je rug naar je hersenen te transporteren, om daar het 'medicijn' aan te maken. Voorts leer je hoe je het medicijn op organische wijze door je lichaam kan laten stromen, zodat het terecht komt op de plekken waar het nodig is.

Ook op deze dag gaat het met name om de overdracht, zodat je niet alleen de theorie snapt, maar vooral dat je lichaam kan voélen wat de bedoeling is. Voor veel vrouwen blijkt juist deze overdracht de missing link. Zonder overdracht is het voor veel vrouwen lastig om echt rendement te halen uit deze eeuwenoude technieken, met helaas tot gevolg dat diversen er niet toe komen om de transformatie seksualiteit daadwerkelijk in hun leven te integreren. Na deze dag kun je op een veilige manier op eigen gelegenheid verder ontdekken wat de transformatie-technieken voor jou kunnen betekenen.

Tevens word je ingewijd in de helende klanken, die onmisbaar zijn als je regelmatig aan de slag gaat met de transformatietechnieken. Ze helpen je om je lichaam op te schonen en je organen te ontdoen van overtollige lading.

Heel praktisch gaan we aan de slag met:
* Herhaling van de basis uit de eerste tweedaagse; hoe breng je de seksuele energie naar de Mingmeng.
* Kennismaking met de pompen in de rug en deze kunnen hanteren zodat je de getransformeerde seksuele energie naar je hersenen kunt brengen.
* Meer kennisoverdracht met betrekking tot de hersenen.
* Het rondbrengen via de kleine Hemelse Kringloop van het medicijn in je lichaam.
* Een verdieping van de helende klanken.

Specialist vrouwelijke seksuele energie

Sinds 2000 de specialist in het herstel van de vrouwelijke seksuele energie, het JadeEi en het opruimen van lichaamsgeheugen rondom de vrouwelijke organen.

Datum & praktische gegevens

Nijmegen
- Donderdag 5 april van 10:00 tot 18:00 uur
- Plaats: Sarvata, Schependomlaan 17/E, Nijmegen
- Trainingskosten*: € 150,-
Klik hier om je in te schrijven.

* Trainingskosten zijn inclusief BTW. De trainingskosten zijn als beroepskosten aftrekbaar.

Heb je nog vragen of wil je van gedachten wisselen over je aanmelding in het kader van je wensen op dit moment, bel me dan gerust op 06 30779165.

Betaling

Betaling geschiedt door € 150,- over te maken op rekeningnummer NL46 INGB 0001 3797 93 tnv HHB van Rijnsoever Nijmegen ovv 'vrouwzijn-vervolg' en de datum van de training.
(NB Bij annulering zie de algemene voorwaarden)

Voor betalingen vanuit het buitenland kun je gebruik maken van de volgende nummers: IBAN: NL46 INGB 0001 3797 93
BIC: INGBNL2A