Werkwijze en filosofie

Mijn werkwijze

De toegevoegde waarde van mijn dienstverlening is dat ik de leiders, managers en ondernemers help om te ontdekken hoe zij vanuit hun kracht kunnen communiceren met behulp van hun eigen lijf. Niet voor 1 keer of met een kortstondig positief resultaat na een workshop, maar duurzaam verankerd; zij weten hoe ze hun energie kunnen reguleren. Zelfs als ze de fout ingaan, kunnen ze zichzelf corrigeren. Mijn leerstijl is naast een kader van theorie, vooral doen, fysiek ervaren wat we denken en voelen in de concrete vorm in het contact neer te zetten, zodat het direct toepasbaar is in de praktijk.

Het mannelijk en vrouwelijk evenwicht.

Onze maatschappij is hoofdzakelijk mannelijk gericht: kennis, vaardigheden en resultaat zijn de punten waarop gescreend en gescoord wordt. De vrouwelijke kant in ieder mens wordt veelal ondergewaardeerd; inspiratie, plezier, creativiteit, intuïtie, ontvankelijkheid en lijfelijkheid. Beide komen in een mens samen en in evenwicht vormen zij een co-creatie in de mens zelf. Vervolgens heeft deze harmonie en balans een werking in de verbinding met de werkomgeving.

Transformatie vanuit balans

Echte transformatie begint pas als je innerlijk en uiterlijk in balans brengt. Mijn instrument van werken is daarbij het lichaam. Wat er in iemands lichaam gebeurd en niet hoe hij eruit ziet. Het voelen en denken in het lichaam brengen, dan heb je een keuze wat je met je energie doet of dat je in je kernkracht blijft.

Hiervoor geef ik handvatten en oefeningen.