Aanbod

Lezing 'Seksuheel'

De mannelijke en vrouwelijke seksuele energiestroom

Er is een grote misvatting omtrent het startpunt van onze mannelijke en vrouwelijke seksuele energiestroom. Deze misvatting creëert bij de meeste mannen en vrouwen veel onnodige ideeën, gevoelens, fysieke klachten en vooral relationele misverstanden, in de privésfeer en in het werk.
> meer info


workshop Verlangen en Vorm

Gezond, succesvol, vrolijk en wijzer

Wat is jouw diepste verlangen? Wat wil jij leven en doen, hier en nu? Hoe geef je uitdrukking aan jezelf als man of vrouw? Gun jij jezelf meer dan wat er nu in je leven is? Of wacht je... op later.
> meer info


Verlangen en Vorm

(voorheen SeksuheelVerankering)

Wat is jouw diepere verlangen? Wat wil jij doen, leven hier en nu? Hoe geef je uitdrukking aan jezelf als man of vrouw? Gun jij jezelf meer dan dat er nu in je leven is of wacht je…op later? Een combinatie van Tantra, Seksuheel en Verankering. In je ziel zetelt jouw unieke verlangen, een fundament, waar je het leven mee bent ingestapt bewust of onbewust, en je ieder moment je toekomst vormt. Dit verlangen beweegt jou van binnen uit onder invloed van de universele wetten.
> meer info


Bevrijdingslab

training van Agressie naar Liefde

Wie in het leven goed om zich heen kijkt zal zien dat de mens die niet in edele woede kan ontsteken over een onrecht of een dwaasheid, ook nooit tot ware mildheid en liefde kan komen. (bron: Rudolf Steiner)

Voor iedereen die graag zichzelf wil leren kennen, omdat er nu eenmaal veel meer mogelijk is in ons lijf en ons leven.
> meer info


Tweedaagse training VrouwZijn

We groeien allemaal verder in ons leven, ook ik. Via voor mij verrassende nieuwe wegen heb ik me wederom mogen verdiepen en verbreden in de mogelijkheden van de vrouwelijke seksuele energie. Het is voor mij dan ook een groot genoegen om je te laten kennismaken met deze verworvenheden, waar voor mij maar ook voor jou zoveel winst te behalen valt. Wij vrouwen hoeven niet te verdorren, niet in een laag terecht te komen waar we bang worden voor onze verlangens en onze seksuele energie en misschien denken, is dit alles! Nee, wat mij betreft en zolang als ik leef ga ik door om deze energie verder te verkennen en mijn lichaam verder te ontsluiten voor haar eigen pracht en praal!
> meer info


Relatie Essentie Leeflab

Een training met telkens een inleidend thema. In dit Leeflab staat de hechting in Essentie centraal. Van binnenuit beleven we onze volwassen positie als een open veld waarbinnen een uitnodiging ontstaat om individueel en gezamenlijk te onderzoeken wat waarheid is. Het karakter en de persoonlijkheid filteren deze waarheid doorgaans, wat onze houding in zowel privé- als werksituaties beïnvloedt. Dit onderzoek in onze menselijkheid wordt in deze training ondersteund door meditatieve en taoïstische invalshoeken en wegen.
> meer info