Zomer RELATIEFIT-basic training

Zaterdag 30 juni 2018

Wil jij ook wel eens iemand achter het behang plakken? Kom jij terecht in terugkerende negatieve patronen in je relatie(s) die je moeilijk kunt doorbreken? En heb je zin om op een speelse wijze de mogelijkheden te benutten die diep in jou verborgen liggen? Je automatische reactieve gedrag te her-programmeren naar proactief relateren? Te genieten van onontgonnen kansen in elke relatie (met familie, liefdespartner, kinderen, collega’s, vrienden, studiegenoten, etc..)?

Dat kan! Daarvoor in de aanbieding:

EHBO: eerste hulp bij (relatie) ontevredenheid

 

Je kan van moment tot moment fit blijven in je relatie(s), zodat elke verbinding inspirerend blijft en vreugde schenkt. En daarin ben jij het startpunt!

 

Op deze relatiefit dag gaan we heel fysiek ervaringsgericht aan de slag, zodat de inzichten die je opdoet niet alleen in je hoofd zitten, maar (vooral) ook in je lijf. Je maakt kennis met belangrijke factoren die gemakkelijk over het hoofd gezien worden als je echt positieve verandering wilt. Met als resultaat dat je beseft hoe je eenvoudig en met plezier vervullende relaties aantrekt, verzorgt en onderhoudt.

Klinkt dit aantrekkelijk? Dan ben je van Harte welkom om alleen of samen met je partner te komen. Kortom: nog even een boost voor de zomer! 

Datum, praktische gegevens en betaling

Zaterdag 30 juni van 10.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 90,-*
Plaats: Cordium, grote beneden zaal, de Ruyterstraat 65 6512 GB Nijmegen
Klik hier om je in te schrijven

Voor opgave en/of meer informatie kun je me bellen op 06 30 77 91 65.

* NB Trainingskosten zijn inclusief BTW. De trainingskosten zijn als beroeps/bedrijfskosten aftrekbaar.


Praktische gegevens
Het is fijn om op deze dagen makkelijk zittende kleding te dragen en een opschrijfboekje, een matje, dekentje en een klein kussentje bij je te hebben. Daarnaast een lunchpakket. Voor drinken en lekkers wordt gezorgd.

Betaling
Betaling geschiedt door € 90,- over te maken op rekeningnummer NL46INGB 0001379793 tnv HHB van Rijnsoever Nijmegen ovv Relatiefit en de datum van de training. (NB Bij annulering zie de algemene voorwaarden)

Voor betalingen vanuit het buitenland kun je gebruik maken van de volgende IBAN/BIC nummers:
IBAN: NL46 INGB 0001 3797 93
BIC: INGBNL2A