Verlangen en Vorm

(voorheen SeksuheelVerankering) dagtraining 20 april

Wat is jouw diepste verlangen? Wat wil jij doen, leven hier en nu? Hoe geef je uitdrukking aan jezelf als man of vrouw? Gun jij jezelf meer dan dat er nu in je leven is of wacht je…op later?

In je ziel zetelt jouw unieke verlangen, een fundament, waar je het leven mee bent ingestapt bewust of onbewust, en waarmee je ieder moment je toekomst vormt. Dit is de weg naar menselijke volwassenheid. Dit verlangen beweegt jou van binnen uit onder invloed van universele wetten.

In deze dagtraining wordt je verlangen helder in combinatie met je HART en jouw unieke vorm, in de hechting van de mannelijke of vrouwelijk seksuele energie. Dit is de verankering, die ervoor zorgt dat de nog belemmerende gedachten, ideeën, gevoelens en fysieke klachten en relationele misverstanden positief worden gereset in de hersenen. Zo blijf je beter bij jezelf in de privé- en/of werksfeer, waardoor situaties en relaties spontaan veranderen in een vreugdevol avontuur. We gaan heel fysiek, ervaringsgericht aan de slag, zodat de inzichten die je opdoet niet alleen in je hoofd zitten, maar (vooral) ook in je lijf, wat juist van belang is als je echt positieve en fundamentele verandering wilt. Gezond, succesvol en blijer...

Datum

Zaterdag 20 april 2019 van 09:30 tot 17:00 uur
Kosten: € 150,-*
Plaats: Centrum de Linde, Jachtlaan 15, 3721 CA Bilthoven
Klik hier om je in te schrijven

Voor opgave en/of meer informatie kun je me bellen op 06 30 77 91 65 tijdens het telefonisch spreekuur op dinsdag van 16:00-18:00 uur. Of stuur een mailtje naar secretariaat@ritavanrijnsoever.nl met een terugbelverzoek.

* NB Trainingskosten zijn inclusief BTW.


Praktische gegevens
Het is fijn om op deze dagen makkelijk zittende kleding te dragen en een opschrijfboekje, een matje, dekentje en een klein kussentje bij je te hebben. Daarnaast een lunchpakket. Voor drinken en lekkers wordt gezorgd.

Betaling
Betaling geschiedt door € 75,- over te maken op rekeningnummer NL46INGB 0001379793 tnv HHB van Rijnsoever Nijmegen ovv Verlangen en vorm en de datum van de training. Het resterende bedrag van € 75,- wordt voldaan bij aanvang van de trainingsdag. Deelnemers met een bedrijf kunnen het hele bedrag in een keer overmaken. (NB Bij annulering zie de algemene voorwaarden)

Voor betalingen vanuit het buitenland kun je gebruik maken van de volgende IBAN/BIC nummers:
IBAN: NL46 INGB 0001 3797 93
BIC: INGBNL2A