De Godsvonk, een universeel Geheim.

Het worden 3 dagen, tussen Kerst en Oud & Nieuw, om los te komen van je dagelijkse ritme. Om je te gaan hechten in jouw Godsvonk. Jij..., je diepere jij. Het wonder dat voorafgaat aan alles wat we zintuigelijk waarnemen in de dagelijkse wereld om ons heen. De Godsvonk die alles aanstuurt. Om via verschillende ingangen deze Godsvonk, misschien voor het eerst, een thuis te laten krijgen in ons fysieke lichaam op een integere, eenvoudige wijze.

Je traint je op een zachte manier om deze hechting met diverse ervaringsgerichte lichaamsgeoriënteerde oefeningen en meditaties te realiseren. Hierin leer je te ontspannen en vandaaruit los te laten, wat niet meer dienstbaar voor je is of voor je omgeving, zoals geconditioneerde gedachten, gevoelens, klachten, e.d.. Daarnaast gaan we via positieve intentie, wensen en verlangen downloaden wat nu voor jou en voor je leven van belang is in alle opzichten. Dit helpt je te stabiliseren en centreren in jezelf, in een wereld die dagelijks schudt aan ons, en je spiritueel verder te openen, groeien en ontwaken.


Wat levert je dit direct fysiek op? Vitaliteit, gezondheid en vreugde met gratie, genot en gemak. Echter daarboven uit een levendig innerlijk vrij leven in je lichaam. De hechting tussen hemel en aarde onder alle omstandigheden. Een weldaad voor onze nieuwe aarde en toekomst.

Praktische gegevens

  • Datum: Dinsdag 27 t/m donderdag 29 december 2022, van 9.30-17.30 uur
  • Plaats: Isis Sofia, Keizersteeg 3, Dalfsen
  • Investering: € 565,- inclusief 21 % BTW & de lunch.
  • Aanmelding via praktijk@ritavanrijnsoever.nl, je ontvangt een welkomstbrief met de praktische gegevens.

NB: Het is mogelijk op www.isissofia.nl, via de mail een overnachting met ontbijt te boeken. (eventueel een diner voor s' avonds ook.)