Seksuele transformatiedag

Seksuele transformatie-dag

Voor meer gezondheid, vitaliteit en wijsheid

Zaterdag 17 september 2022

Spannende, vreugdevolle, intense, prachtige en soms pijnlijke ervaringen wisselen elkaar af op reis door de leeftijdsfasen. Deze ervaringen bevorderen innerlijke groei en heling. Ze veranderen onlosmakelijk onze levensloop.

Wat niet verandert en juist sterker kan worden naarmate we ouder worden, is onze seksuele energie en daarmee onze seksualiteit. Seksuele energie kan een dankbare stabiele onderstroom vormen in de wisselwerking tussen de dagelijkse realiteit van onze body-mind en het potentiële onzichtbare veld om ons heen. Het veld dat ons beïnvloedt en aanstuurt.

Eenmaal goed stromend vanuit ons bekken via de ruggengraat naar onze hersenen, vormt ze een uitermate belangrijke voedingsbron voor het maken van ‘medicijn’, voor heling en transformatie. Naast een goede doorstroming van de seksuele energie voor een vollere seksualiteit, is de seksuele energie dan een dagelijkse vitale levenskracht.

Maak deze dag kennis met de seksuele transformatietechnieken volgens de Taoïsten, waarmee jij jouw mannelijke en vrouwelijke seksuele energie kunt vergroten. Waarmee je jouw man- of vrouw-zijn kunt versterken. Ik leer je de basisprincipes van de seksuele transformatie en meer.

In een ontspannen sfeer gaan we op eenvoudige, integere wijze aan de slag met:

  • de seksuele energie op een veilige wijze verzamelen in het bekken (zonder seksuele handelingen)
  • het ontdoen van ‘plaksel’ in de seksuele energie, een verdichting die zich hecht aan organen, waardoor psychische, emotionele en/of fysieke  klachten kunnen ontstaan
  • de seksuele energie leren brengen naar een ‘schoonmaakpunt’ in de rug, waar het wordt getransformeerd in een hogere frequentie
  • openen van de ruggengraat en zenuwstelsel naar de hersenen
  • informatie over en het maken van ‘geluksmedicijn’ in de hersenen
  • de seksuele energie leren rondcirkelen in het lichaam als bron van voeding voor de organen
  • hart-coherentie

Datum: Zaterdag 17 september 2022, van 9:30 tot 17:00
Plaats: Vispoortplein 16, 7201 ET Zutphen
Investering: € 175,- incl 21% btw

Meedoen? Stuur een mail naar praktijk@ritavanrijnsoever.nl
Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers.

Je ontvangt dan z.s.m. de welkomstbrief met de verdere praktische gegevens.