VrouwZijn

Nieuw, zacht, vrouwelijk zijn

Onlosmakelijk bij het leven hoort groeien. Ons vrouwelijk lichaam laat zich daarin telkens zien, voelen, ervaren en verandert merkbaar van meisje, puber, adolescent, volwassene naar overgang en ouder worden. Ieder van ons heeft spannende, intense, prachtige, verwonderlijke en soms pijnlijke ervaringen beleefd op de reis door de leeftijdsfasen. Wat niet verandert en juist op elke leeftijd sterker kan worden is onze seksuele energie en daarmee onze vrouwelijke seksualiteit. We kunnen ‘juicy’ door het leven heen, als een dankbare onderstroom... Dat is een bijzonder liefdevol geschenk wat zich in jouzelf opent.

Het is voor mij dan ook een groot genoegen om je te laten kennismaken met de seksuele transformatietechnieken en samen te trainen, waarmee jij jouw vrouwelijke seksuele energie kunt vergroten en je vrouwelijkheid kunt versterken. Wij vrouwen hoeven niet te verdorren, niet in een laag terecht te komen waar we bang worden voor onze verlangens, onze seksuele energie en misschien denken, is dit alles! Nee, wat mij betreft blijf ik deze energie in mijn lichaam verder ontsluiten in haar pracht en praal!

YouTube video-inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacy-instellingen.

VrouwZijn en ValleiOrgasme

De tweedaagse training VrouwZijn die ik sinds dit jaar aanbied, vormt de basis van de eerste lessen van het ValleiOrgasme en meer.... Ik leer je de basisprincipes van het ValleiOrgasme door persoonlijke overdracht. In de praktijk er zijn namelijk vrouwen die, om wat voor reden dan ook niet verder komen en op een bepaald punt belanden en daarin extra begeleiding wensen.

Vitaler, zachter en blijer worden... ook zin gekregen? Dan ben je van harte welkom om in een ontspannen en veilige sfeer samen ons vrouwenlichaam op een eenvoudige, integere wijze te laten ontluiken.

Heel praktisch gaan we aan de slag met:
* harmoniseren van de hormoonhuishouding en de organen voor de emotionele balans
* de seksuele energie op een veilige wijze verzamelen en laten rondcirkelen in je lichaam, zodat je een bron creëert waarmee je organen gevoed worden
* de orgastische mogelijkheden en het maken van 'geluksmedicijn'
* de weg van de 'non

Specialist vrouwelijke seksuele energie

Sinds 2000 de specialist in het herstel van de vrouwelijke seksuele energie, het JadeEi en het opruimen van lichaamsgeheugen rondom de vrouwelijke organen.

Data & praktische gegevens tweedaagse training VrouwZijn

Amsterdam - laatste gelegenheid!
- Vrijdag 16 nov en za 17 nov van 9:30 tot 17:00 uur; de tweedaagse is zonder overnachting.
- Plaats: Naar Zee, Bert Haanstrakade 102, 1087 BN Amsterdam
- Trainingskosten*: € 275,- excl. BTW. Neem je je moeder, je zus, dochter, vriendin of collega mee, dan ontvang je € 25,- korting. Klik hier om je in te schrijven.

* Trainingskosten zijn inclusief BTW. De trainingskosten zijn als beroepskosten aftrekbaar.

Heb je nog vragen of wil je van gedachten wisselen over je aanmelding in het kader van je wensen op dit moment, bel me dan gerust op 06 30779165.

Zelf iets organiseren? Dat kan!

Indien men minimaal 10 vrouwen bij elkaar heeft georganiseerd verzorg ik graag de inhoud van één of twee vrouwendagen. Hiervoor kun je een aanvraag indienen!

Betaling

Betaling geschiedt door € 150,- over te maken op rekeningnummer NL46 INGB 0001 3797 93 tnv HHB van Rijnsoever Nijmegen ovv 'vrouw zijn' en de datum van de training. Het resterende bedrag van € 125,- wordt voldaan op de eerste dag bij aanvang van de training. Deelnemers met een bedrijf kunnen het hele bedrag in een keer overmaken.
(NB Bij annulering zie de algemene voorwaarden)

Voor betalingen vanuit het buitenland kun je gebruik maken van de volgende nummers: IBAN: NL46 INGB 0001 3797 93
BIC: INGBNL2A