VrouwZijn

Nieuw, zacht, vrouwelijk zijn

Training zaterdag 13 juli 2024

Terug naar eenvoud, terug naar stilte, terug naar moeder aarde, terug naar het vrouwelijke…

Het lichaam hoort bij de natuur, bij het vrouwelijke aspect van het leven. Idealiter in evenwicht met het mannelijke in ons en om ons heen. Door de huidige levensomstandigheden ontstaan er bewust, maar vaker nog onbewust, subtiel meer spanningen, onzekerheden en/of negatieve gedachten of gevoelens. De stress die dit veroorzaakt in ons lichaam ondermijnt ons immuunsysteem en brengt het mannelijke en vrouwelijke verder uit balans.


Hechting in onze vrouwelijke basis

Deze dag kun je heel praktisch aan de slag. In alle eenvoud gaan we met aandacht naar de verbinding en hechting in onze basis: ons bekken, het startpunt van onze vrouwelijke seksuele energie. Door het bekken ‘aan’ te zetten reset het evenwicht tussen het vrouwelijke en mannelijke zich in ons lichaam. De hersenactiviteit en de stress-as komen tot rust. De aanmaak van stresshormonen vermindert en tegelijk worden de hormonen van welbevinden verhoogd. Hoe dit werkt leer je tijdens deze middag.


Hart en bekken in verbinding

Deze reset lijnt direct als vanzelf ook het midden-kanaal uit tussen bekken en hart (hart-coherentie) in de hechting met het Innerlijke Zelf. Je lichaam valt samen met het onzichtbare veld in en om ons heen en blijft zo meer in de ‘immuniteit’ van een hogere frequentie/trilling.

In deze focus van de stille vrouwelijke ontvankelijkheid wordt van moment tot moment het nieuwe ‘geboren’. Tegelijk wordt heel mooi het oorspronkelijke mannelijke zichtbaar in de daadkrachtige, beschermende en gevende pool. Een extra ondersteuning om in je kern te blijven te midden van de steeds veranderende privé- en/of werkomstandigheden.


Voor wie?

Voor vrouwen die in stilte het vrouwelijke licht en de liefde willen herstellen, verdiepen, eren en vieren. Met extra aandacht voor elke leeftijd van de vrouwelijke hormoonhuishouding. Ervaar de niet te onderschatten kracht van het onder vrouwen samen kunnen genieten!

 

Praktische gegevens:

Datum: Training zaterdag 13 juli 2024 van 9.30 tot 16.00 uur

Plaats: Ruimte voor Balans, Potsweg 15-b, 7523 CA Enschede

Investering: € 140,- inclusief 21 % BTW

Opgave: Christien Anemaet, 06 14230502 of christienanemaet@gmail.com

Na aanmelding ontvang je een welkomstbrief met de praktische gegevens.


D