Karma Burning, Chakra's, DNA & de Pijnappelklier

De Jacobsladder, een goddelijk geheim

Zaterdag 20 april 2024

 

De unieke ‘geheime’ werking van de Chakra's in ons lichaam werd in oude tradities met respect doorgegeven van persoon tot persoon. Veel kennis van deze centra die over het midden-kanaal lopen is inmiddels breder bekend. In een zorgvuldige overdacht heeft ieder centrum een unieke functie in onze menswording. Met elkaar verbonden vormen de centra een doorgang tussen Hemel en Aarde, ook wel de Jacobsladder genoemd. In het op de juiste wijze zuiveren, openen, eren en verbinden met het grote veld kunnen helpende inzichten zich openbaren. Deze universele kennis daalt via de Jacobsladder terug neer in het lichaam. Een Goddelijk Geheim!

 

In de praktijk blijkt dat de meeste mensen op jongere leeftijd grote delen van zichzelf hebben verloren en achtergelaten in het verleden. Dit houdt ons klein en afhankelijk, slachtoffer of dader van personen en omstandigheden 'buiten' ons. Zolang we deze achtergebleven delen niet integreren, zullen negatieve gedachten, pijnlijke emoties, fysieke klachten en/of problemen en stagnaties in relaties en situaties. Extra belangrijk is dat we deze dag starten, naast de theorie, met een nieuwe intentie zetten die we verwerken in de Karma Burning. Dit is een oefening waarbij je oude patronen en blokkades opheft & loslaat. Iedereen draagt onverteerbare stukken uit ons onderbewuste met zich mee die onbewust jouw toekomst saboteren. Door het op een veilige en integere wijze loslaten creëren we bewust ruimte in ons lichaam en onze geest om nieuwe vruchtbare impulsen te mogen ontvangen. Daarna schonen we onze organen die ons terug de nodige vitaliteit verschaffen met verschillende technieken, zoals de chakra's e.d..

 

  • In ieder Chakra bevinden zich hersenen met specifieke eigenschappen.
  • Bij activatie van een specifiek Chakra beïnvloedt dit ons DNA voor fundamentele verandering op alle levensgebieden.
  • Ieder Chakra is verbonden met een orgaan of organen wat invloed heeft op ons hormonale stelsel. Dit brengt de lichaamsfuncties in evenwicht, bevordert de gezondheid en geeft fysiek balans.
  • Elk Chakra werkt als een zender en ontvanger voor de juiste informatie-uitwisseling via het zenuwstelsel naar de hersengebieden in je hoofd en weer terug. De pijnappelklier heeft hier een zeer belangrijke functie. Tegelijk is het ook verbonden met alles en iedereen om je heen. Zo kun je het centrum positief beïnvloeden met wat je uitzendt en/of wilt ontvangen. Ook wel Epiginetica genoemd.
  • Verbonden energiecentra laten de seksuele energie beter door het midden-kanaal stromen. (Tantra).
  • De Chakra's verbinden Hemel en Aarde. In deze lichamelijke hechting ontvang je rechtstreeks ‘voeding’ vanuit het universum.

 

Hoe ziet de dag eruit? Naast de theorie is het vooral een ervaringsgerichte dag, waarbij de stress-as (Limbische Systeem) zich verlaagt. De gelaagde oefeningen activeren de frontaal kwab in de hoofdhersenen en zorgen voor een diepe ontspanning en een gevoel van thuis-zijn. Met extra aandacht voor de hartcoherentie & het Kwantumveld. Een weg in heel-wording, een-wording, vooral fysiek geaard in de eigen ervaring van vrijheid, vrede en liefde in en om je heen.

 

Praktische gegevens:

Zaterdag 20 april 2024 van 9.30 tot 16.30 uur.
Plaats: Centrum Volledig leven, Hanzeweg 6,  Zutphen
Investering: 150,00 incl. 21% btw
Aanmelding via praktijk@ritavanrijnsoever.nl, je ontvangt een welkomstbrief met de praktische gegevens.

P.S. Wil je overleggen of deze dag bij jou zou kunnen aansluiten, bel me dan even op 06 30 77 91 65