EnergieCentra (Chakra’s), een goddelijk geheim

Vrijdag 12 en zaterdag 13 maart 2021
De unieke ‘geheime’ werking van de EnergieCentra in ons lichaam werd in oude tradities met respect doorgegeven van persoon tot persoon. Veel kennis van deze centra die over het midden-kanaal lopen is inmiddels breder bekend.

 

De Jacobsladder

ENERGIECENTRA (Chakra’s), een goddelijk geheim

Zaterdag 25 juni 2022

De unieke ‘geheime’ werking van de EnergieCentra in ons lichaam werd in oude tradities met respect doorgegeven van persoon tot persoon. Veel kennis van deze centra die over het midden-kanaal lopen is inmiddels breder bekend. In een zorgvuldige overdacht heeft ieder centrum een unieke functie in onze menswording. Met elkaar verbonden vormen de centra een doorgang tussen Hemel en Aarde, ook wel de Jacobsladder genoemd. In het op de juiste wijze zuiveren, openen, eren en verbinden met het grote veld kunnen helpende inzichten zich openbaren. Deze universele kennis daalt via de Jacobsladder terug neer in het lichaam van iedere man of vrouw. Een Goddelijk Geheim!

  • In ieder EnergieCentrum bevinden zich hersenen met specifieke eigenschappen.
  • Binnen het hormonale stelsel is elk EnergieCentrum verbonden met een orgaan. Dit brengt de lichaamsfuncties in evenwicht, bevordert de gezondheid en geeft fysieke balans.
  • Elk energiecentrum werkt als een zender en ontvanger voor de juiste informatie-uitwisseling via het zenuwstelsel naar de hersengebieden in je hoofd en weer terug. Tegelijk is het ook verbonden met alles en iedereen om je heen. Zo kun je het centrum positief beïnvloeden met wat je uitzendt en/of wilt ontvangen.
  • Verbonden energiecentra laten de seksuele energie beter door het midden-kanaal stromen.
  • De centra verbinden Hemel en Aarde. In deze lichamelijke hechting ontvang je rechtstreeks ‘voeding’ vanuit het universum, het grotere veld om ons heen.
  • Een weg in heel-wording, een-wording, vooral fysiek geaard in de eigen ervaring van vrijheid, vrede en liefde in en om je heen!

Hoe ziet de dag eruit? Naast de theorie is het vooral een ervaringsgerichte dag, waarbij de stress-as (Limbische Systeem) zich verlaagt. De gelaagde oefeningen activeren de frontaal kwab in de hoofdhersenen en zorgen voor een diepe ontspanning en een gevoel van thuis-zijn. Met extra aandacht voor de hartcoherentie.

De dag vindt plaats in Zutphen.

Praktische gegevens:

Zaterdag 25 juni 2021 van 9.30 tot 16.45 uur.
Plaats: Vispoortplein 16, 7201 ET Zutphen
Investering: 175,00 incl 21% btw
Aanmelding via praktijk@ritavanrijnsoever.nl, je ontvangt een welkomstbrief met de praktische gegevens.

P.S. Wil je overleggen of deze dagen bij jou aansluiten,
bel me dan even op 06 30 77 91 65