Hartstocht

Voor meer gezondheid, vitaliteit en wijsheid

Stille zaterdagochtend 8 april 9.30 tot 13.00 uur en/of 2de Paasdagmiddag 13.30 tot 17.00 uur

 

Door de verankering in de intimiteit van de Goddelijke Intelligentie in het lichaam, beweeg jij op een weg van Vrijheid en Liefde.

In samenwerking met de Goddelijke Intelligentie, via de Kwantum Connectie Hypnose Technieken(QCHT), verbind jij je Kwantum Zelf, je Hogere Zelf en je Ziel op één lijn met je hersenen, hart en lichaam. Dit  faciliteert en steunt moeiteloos het individuele proces van loslaten en ontvangen. Zacht, omhullend en integer wijst het de weg naar co-creëren wat jouw leven NU nodig heeft. Een sterke Zelfbekrachtiging.
 
Hoe? Je vraagt heel praktisch het Goddelijke Veld, via QCHT, levensvragen te laten opschonen en helen: fysiek, emotioneel, psychisch en spiritueel. Zonder tussenkomst van de ander(en), technieken of ingewikkelde oefeningen. Dit leidt tot autonoom meesterschap over jezelf. Hier richt ik me in deze training ten diepste op, met direct resultaat. 
 
Voor wie? Alleen voor mensen met een goed ontwikkeld gevoel voor humor & plezier. Want dat is de basis van waaruit het Kwantumveld met ons communiceert en samenwerkt!
 
Praktische gegevens:
Datum: Stille zaterdagochtend 8 april 9.30 tot 13.00 uur
Plaats: Zutphen
Investering: € 80,- incl. 21% BTW
Maximaal 10 personen
en/of
Datum: 2de Paasdagmiddag 13.30 tot 17.00 uur
Plaats: Isis Sofia, Keizersteeg 3, Dalfsen
Investering: € 80,- incl. 21% BTW
Maximaal 16 personen

NB Kom je op beide dagen dan zijn de kosten € 120,- incl. BTW