Hartstocht

Voor meer gezondheid, vitaliteit en wijsheid

 

Onze dagelijkse terugkomende verlangens en wensen maken zich telkens kenbaar en vragen om autonoom leiderschap over onszelf. Waardoor het leven weer op een natuurlijke wijze wordt ervaren als Vrijheid en Liefde. De juiste kennis en stroming van de mannelijke en vrouwelijke seksuele energie in het lichaam ondersteund en verstevigd dit innerlijke leiderschap. Het opent een eenvoudige weg waardoor authentieke impulsen vanuit je ziel meer gaan leven en er een speelse alchemie ontstaat in jou; HartsTocht.

 

Via de oefeningen met de Seksuele Transformatie Technieken, de Chakra’s, de Pijnappelklier, de Nervus Vagus en meer… breng jij je hersenen, hart en lichaam op één lijn. Hierdoor ontstaat er een nauwe samenwerking met de Goddelijke Intelligentie geïnitieerd door de Kwantum Connectie Hypnose Technieken(QCHT).  Het faciliteert en steunt moeiteloos het individuele proces van loslaten en ontvangen. Zacht, omhullend en integer wijst het van binnen uit de weg naar wat jouw leven NU nodig heeft. Een ingang tot autonoom meesterschap over jezelf. Als jij je hier ten diepste op leert richten, ervaar je direct resultaat in gezondheid, succes en levensvreugde.

 

Voor wie? Alleen voor mensen met een goed ontwikkeld gevoel voor humor & plezier. Want dat is de basis van waaruit het Kwantumveld met gratie, genot en gemak met ons communiceert en samenwerkt!

 
Praktische gegevens:
Datum: 

Tijd: 9.30 tot 16.30 uur
Plaats: Centrum Volledig Leven, Hanzeweg 6, 7202 CG Zutphen
Investering: € 175,- incl. 21% BTW,