Doorlopende Training 'De inwijding' voor Lief hebbers

Seizoen 2024/2025

De rode draad voor deze training is de hechting in het open veld, onze Essentie. Hier beleven we binnen de authentieke volwassen positie het oneindige potentieel aan mogelijkheden, geboren uit Waarheid. Subtiel kenbaar gemaakt door verlangens en wensen.in combinatie met het Kwantum Veld.

In samenwerking met de Goddelijke Intelligentie, via de Kwantum Connectie Hypnose Technieken(QCHT), verbind jij je Kwantum Zelf, je Hogere Zelf en je Ziel op één lijn met je hersenen, hart en lichaam. Dit  faciliteert en steunt moeiteloos het individuele proces van loslaten en ontvangen. Zacht, omhullend en integer wijst het de weg naar co-creëren wat jouw leven NU nodig heeft. Een sterke Zelfbekrachtiging.
De training nodigt uit om individueel en gezamenlijk te onderzoeken wat Waarheid is. Doorgaans filtert ons karakter en de persoonlijkheid deze Waarheid weg. Dit kan onze houding negatief beïnvloeden in zowel privé- als werksituaties. Het onderzoek naar deze filters, in onze menselijkheid, wordt ondersteund door lichaamsgeoriënteerde en/of meditatieve oefeningen, Kwantum Connectie Hypnose Technieken. Aan bod komen: de verfijning van de seksuele energiestromen, de EnergieCentra, van Agressie naar Liefde*, de Universele Wetten, Hart-Coherentie en de Verankering.


De weg naar menselijke volwassenheid

Ons verlangen laat zich keer op keer kennen in ons leven, op soms onnavolgbare en soms ook pijnlijke wijze. Dit is de weg naar menselijke volwassenheid. Ook al zijn we in leeftijd allemaal volwassen, in de praktijk blijkt dat de meeste mensen op jongere leeftijd grote delen van zichzelf hebben verloren en achtergelaten. Zolang we deze achtergebleven delen niet integreren, blijven negatieve gedachten, pijnlijke emoties, fysieke klachten en/of relationele problemen en stagnaties in relaties en situaties ons wakker schudden.

Wat is 'De Inwijding'?

In de training doorvoel je op momenten van stille aandacht wat zich aandient in jou, in het nu. Zo kun je het serieus nemen, oppakken en de weg naar binnen gaan. Hierdoor glij je fysiek naar een diepere laag in jezelf en tegelijkertijd in het veld met een hogere frequentie. Hier vind je directe herkenning en erkenning: dit is wie ik werkelijk ben. Dit noem ik HartsTocht. Je hart gaat op pad, op tocht in onbekende werelden. Het contact met het veld waarin de antwoorden verscholen liggen op menselijke vragen die we op ons levenspad kunnen tegenkomen. Een draagvlak wordt waarneembaar van wat er altijd al was, en waar jij je nu mee verbindt in je lichaam, tegelijk in verbinding met alles en iedereen om je heen. In deze hechting ontstaat een alchemie die voedt, omhult en de weg wijst, in een huidige wereld die hunkert naar authenticiteit en waarachtigheid.

Het belang van de seksuele energiestroom

Het herstellen van de seksuele energiestroom is hierin de essentiële en vaak nog onderbelichte factor. Het blijkt een recept voor de basis van hervonden oorspronkelijkheid, vreugde en vitaliteit. Het ontvangen van de zuivere impuls van essentie in je hart, beïnvloed direct het zenuwstelsel en de hersenen in ons lichaam, wat zich vertaalt in een natuurlijke, onbevangen maar authentieke daadkracht.

Deelnemers zeggen het volgende over HartsTocht:

“De Inwijding biedt mij een setting waarin ik kan oefenen met het vinden en hervinden van mijn eigen kracht en beleving, om van daaruit vervolgens het contact aan te gaan met anderen. In mijn eentje op een kussen zitten is prettig, maar om bij mijzelf te blijven in contact met anderen is een heel ander verhaal. Ik ken geen andere setting die mij zo mooi uitnodigt in dit boeiende speelveld. Ik voel me steeds beter in staat om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor wat ik ervaar en oproep in contact met anderen.”

“Het heeft mijn vermogen vergroot om direct vanuit mijzelf aanwezig te zijn en eerlijk te zijn over mijn eigen waarneming en ervaring over wat er met mezelf en in mezelf gebeurt. Het heeft mij geleerd om terug te keren bij mezelf, waar te nemen en alert te zijn wanneer ik mij te veel identificeer met de ander: ‘in de ander te gaan’ in plaats van bij mezelf te blijven. Het heeft me energie gegeven en heeft mijn levensvreugde aangewakkerd. Ik waardeer mijzelf meer en mijn zelfvertrouwen is vergroot. Ik durf meer van mezelf te laten zien. Het heeft me meer bewust gemaakt van de tijd waarin we leven en de opgave waar ik voor sta als onderdeel van de beweging die de mensheid aan het maken is.”

Wat mag je verwachten in deze training. De thema’s: 

In de ochtend fysieke ervaringsgerichte oefeningen, lichaamshouding & kracht, Karma Burning, 5 Elementen, Seksuele Energie, Oedipale Driehoek(c.q. aangepaste/gekwetste versus gezonde kind in de volwassene). In de middag de Relatiefasen, Relatie Communicatie, Chakra’s en de Pijnappelklier, Kwantum Connectie Hypnose Technieken(QCHT), Power of Eight, en meer...

Voor wie?

Voor iedereen die graag in meer continuïteit in zelfonderzoek en Waarheid wil zijn. Het Hart staat hierin centraal. Om te kunnen deelnemen is het een voorwaarde dat je minimaal één of meer dagen aan een training hebben deelgenomen of een traject van individuele sessies hebt doorlopen bij Rita van Rijnsoever. Voor deelname vindt er, indien nodig, een intakegesprek of sessie(s) plaats.

Heb je interesse voor seizoen 2024/2025? Deze start in september.

Stuur dan een mail naar: praktijk@ritavanrijnsoever.nl