Nieuw; individueel Traject van 5 Coaching sessies


Je bent met een verlangen en een missie gekomen hier op planeet aarde. Jouw voertuig en je thuis is je lichaam om je verlangen met daaraan gekoppeld je missie hier vorm te geven. Hierdoor is je verlangen en je missie niet alleen als concept helder in je geest of in een bijzonder mooi gevoel, echter krijgt via jouw lichaam letterlijk handen en voeten. om de vreugdevolle uitnodigingen en de uitdagingen in jouw leven op te pakken. 

Tijdens de sessies krijg je in de samenwerking met de Goddelijke Intelligentie, jouw Ziel en je GodsVonk je hersenen, HART en lichaam op één lijn. Daarnaast wordt de functie en het ompolen van de mannelijke en vrouwelijke seksuele energiestroom helder tegen de achtergrond van jouw verlangen en je missie. Seksuele energie staat in dit kader los van seksualiteit. Hierdoor bouw je vanbinnen uit het fundament, jouw blauwdruk op dat leidt tot leiderschap, autonoom meesterschap over jezelf. 

 

Je gaat via je hart nog onontgonnen, onbekende bekende werelden in. In een veld waarin de antwoorden verscholen liggen op de menselijke vragen en uitdagingen die we tegenkomen. Daarin wordt een draagvlak waarneembaar van wat er altijd al was, en waar jij je nu mee verbindt in je lichaam, tegelijk in verbinding met alles en iedereen om je heen. In deze hechting ontstaat een alchemie die voedt, omhult en jouw de weg wijst, stap voor stap. 


Je kiest in dit Traject je eigen intentie van leiderschap. Waarbij de focus ligt op het realiseren van jouw verlangen op de levensgebieden waar je graag verandering zou willen. Je leert via een eenvoudige formule jouw verlangen serieus te nemen en steeds meer te vormen. Dit gebeurd vooral praktisch en ervaringsgericht. Daardoor verbindt jij je fysiek in een diepere laag in jezelf en tegelijkertijd in het veld met een hogere frequentie. Dan is er de directe herkenning en erkenning: dit is wie ik werkelijk ben, dit is mijn verlangen, en in dat verlangen wordt de missie getoond. Niet anders om. Een missie zonder onderliggend verlangen laat je leeglopen, verdwalen, er is geen innerlijke bron waaruit men tapt. 

Soms ligt het antwoord zo dichtbij, dat je het letterlijk over het hoofd ziet. Misschien verzucht je regelmatig: 'Hoe dan...'. Het is een open deur, ik weet het en toch zeg ik het hier nog eens. Jij bent de verandering, de inspiratie, het antwoord op wat je zoekt op je vragen, jouw wensen/verlangens. En daarin hebben we soms domweg even ondersteuning of een frisse impuls nodig om dit verlangen en de missie helder te krijgen. Dan kun je met die goede richting vreugdevol je eigen pad verder vervolgen, zonder je te laten afleiden. Het leven doet vervolgens de rest. Je krijgt altijd te zien wie je bent en waar je staat. Je leeft in co-creatie met het leven. Wij zijn dan in alles verbonden en in deze context een positieve spiegel voor elkaar. De uiteindelijke manifestatie komt dan vanzelf naar je toe.

Kortom dit Coaching Traject geeft je de mogelijkheid om het zielsverlangen, in relatie met je hogere zelf en jouw geboorte datum, in een aantal stappen helder te krijgen.. Jouw ziel zal jou gaan vertellen in deze stappen waar jouw missie ligt en waar nog mogelijk kwaliteiten ontsloten of geactiveerd mogen worden in jouw leven.

Je kunt bij jouw aanvraag voor dit Individuele Traject aangeven of jouw insteek particulier of zakelijk is. 

 

Info & aanmelding via praktijk@ritavanrijnsoever.nl