Lezingen

Maandag 22 april mannen &  vrouwen 2024

De mannelijke en vrouwelijke energiestroom

een directe weg voor gezondheid, succes en blijvend geluk!

Er is een grote misvatting omtrent het innerlijke startpunt van de mannelijke en vrouwelijke energiestroom. Deze misvatting creëert bij de meeste mannen en vrouwen veel onnodige ideeën, belastende gevoelens, fysieke klachten en vooral relationele misverstanden, in de privésfeer en in het werk.

Het (her)ontdekken en vooral ompolen van dit startpunt en het toelaten van deze oorspronkelijke energiestroom ín het lichaam opent in man of vrouw een andere perspectief op het leven. Want het is deze stroom die je verbindt met je authentieke zelf, waarin essentie, de Goddelijk Intelligentie, zich openbaart. Met deze eenvoudige ervaringsgerichte visie uit het boek krijg je oog voor de schat in jezelf en kom je automatisch uit bij vrede, vrijheid en geluk.

Een extra toegevoegde waarde in dit kader zullen de Kwantum Connection Hypnose Technieken (QCHT) zijn. Deze  hulpbron biedt op magische wijze de mogelijkheid direct informatie te ontvangen van je Goddelijke Intelligentie. Dit  faciliteert en steunt moeiteloos het individuele proces van loslaten en ontvangen. Zacht, omhullend en integer wijst het de weg in co-creëren, in wat jouw leven NU nodig heeft. Een inspirerende  sterke weg van Zelfbekrachtiging.

Auteur van het boek: Seksuheel, een Goddelijk Geheim

 

Data: Gratis online 22 april mannen & vrouwen 2024

Tijden: 19.30 tot 20.30 uur.

Plaats: Achter jouw computer. 
Opgave: Christien Anemaet 06 14230502, email christienanemaet@gmail.com