Nieuw: NINE STAR KI analyse en/of FULL BODY Channeling live of via zoom

Analyse en/of Full Body Channeling op aanvraag met korting voor juli & augustus 2024

 

Nine Star Ki (NSK) gebruikt de geboortedatum om jou als mens te ondersteunen in je leven. Het is een hulpmiddel. NSK berekent de getallen aan de hand van de geboortedatum om te pakken te krijgen met welke positieve tendensen en (onzichtbare)bagage jij geboren bent in dit leven. Uit de analyse van je geboortedatum komen in eerste instantie 3 basisgetallen die jouw vorm, jouw innerlijke motivatie en je gedrag vertegenwoordigen en bepalen. Deze getallen staan onder invloed van de 5 elementencyclus: water, hout, vuur, aarde en metaal met hun specifieke eigenschappen. De missende elementen, gekoppeld aan je basisanalyse, zijn getallen in de totale cyclus van de elementen, met een ondersteunende of juist uitdagende functie. Hierdoor krijg jij meer zicht, maar ook te pakken waar je nu staat voor jouw groei naar volledig menswording. 

 

Hier komen jij, jouw karakter én diepere zielenmissie, als ook jouw gedrag, je handelen op een rijtje te staan. Wat zeer helpend kan zijn in jouw zoektocht en/of extra ondersteunend en verfijnend op jouw huidige pad. Dit wordt zo inzichtelijk in een eenvoudige berekening waar jouw sterke kanten liggen, jouw talenten, en waar er ontwikkel aandachtspunten zouden kunnen liggen.

 

Je krijgt een helder beeld van wat van nature in jouw aangeboren aanwezig is; wat jouw eigen innerlijke hulpbronnen zijn. Die bewust of onbewust van binnen uit meebewegen in de bewustwording. Ook zal de NSK analyse tonen dat er elementen zijn die nog niet in beweging zijn gekomen. Die als ze worden herkent en erkent van buiten de persoon moeten worden aangereikt in personen en situaties. Hierdoor ontstaat er een stimulans om deze specifieke missende elementen te ontwikkelen. Ontvang het als een cadeau aan jezelf. Een zeer verhelderende bewustwording en/of een bevestiging van datgene wat je intuïtief al wist, waardoor je weet dat je op de juiste weg bent. Hierdoor groei je tot een evenwichtig completer mens; waarin de zielsmissie tot bloei kan en mag komen, direct verbonden met de interactie met je leefsituatie en omgeving.

 

Wil jij een persoonlijke NSK analyse en/of een Full Body Channeling? Dan kun je me mailen op praktijk@ritavanrijnsoever.nl , Vermeldt hierin je geboortedatum en je telefoonnummer. Dan bel ik jou z.sm. voor een afspraak, live of via zoom. 

Kosten: NSK analyse, 45 minuten, € 125,- incl. BTW(normaal € 175,-), inclusief berekening.

              Full Body Channeling, 45 minuten, € 105,- incl. BTW(normaal € 150,-)

              NSK analyse & Full Body Channeling, 60 minuten, € 150,- incl. BTW(normaal € 200,-) , inclusief berekening