Van Vrouw tot Vrouw

Training seizoen 2019

Het vrouwelijke, en met name de vrouwelijke ontvankelijkheid, is het begin van alles, het geheim, diep verscholen in ons binnenste, dat wacht op jou, op mij. Het is de Mystieke helft van ons innerlijk huwelijk, in het vrouwelijke en het mannelijke samen. We wensen het ons ten diepste en zijn er tegelijk vaak onwetend over en onzeker, vaak ook bang voor. Echter, die angst is ongegrond. We zijn bang voor wat er de vele eeuwen die achter ons liggen, of zelf recentelijk, met het vrouwelijke en vrouwen is gebeurd en wordt gedaan in de maatschappij, de cultuur, in de wereld. Er is niets mis met de mannelijke kant in ons, we zijn als vrouwen uit balans geraakt, omdat wij het mannelijke meer aandacht hebben gegeven. Dit gebeurt niet alleen bij vrouwen, ook bij mannen ligt tegenwoordig deze disbalans op de loer… Dat maakt ons terughoudend en soms bang voor ons diepere vrouw-zijn. Het eigenlijke vrouwelijke is onschendbaar, vruchtbaar in haar wijsheid, zacht in haar geaardheid en oneindig in haar onvoorwaardelijke liefde. We hunkeren naar deze vrouwelijke liefde en verpletteren het onder onze eigen mannelijke kant. Het kan anders, van Vrouw tot Vrouw, doe je mee?

Voor wie

- Voor vrouwen die het vrouwenwerk in zichzelf in al haar facetten willen omarmen, gewoon als cadeau voor zichzelf. Onmisbaar in je 'beautycase'!- Voor vrouwen die zich uit de diepe groef van het mannelijke geïnternaliseerde patroon wensen te ontworstelen, en binnen relaties, gezin en werk anders willen functioneren. Daarmee zijn fysieke specifieke vrouwelijke orgaanklachten, maar ook stress en burn-out op te lossen en te voorkomen.-Voor vrouwen die het vrouwenwerk, naast de bovenstaande punten, een warm HART toedragen en dit willen leren implanteren in het eigen werkveld. Welk professioneel werkveld dan maar ook, want dat is mogelijk!

Wat mag je verwachten

- Vrouwelijke informatie, weetjes & ideetjes om 'juicy' door het vrouwenleven te gaan.- Praktische trainingsoefeningen vanuit de vrouwen 2-daagsen rondom de vrouwelijke seksuele energiestroom.- Coaching bij de mogelijkheden van het Vallei-Orgasme.- Verdiepingsoefeningen van Vrouw tot Vrouw overdracht middels positieve spiegelneuronen.- Het leren overdragen van de mogelijkheid van de verankering binnen je werkveld.- Het laagje voor laagje ontspannen en ontluiken van je vrouw-zijn; gezonder, zachter en blijer worden.

Data seizoen 2019

Vijf maandagmiddagen van 13.30 tot 17.30 uur
Data: 14 januari, 11 februari, 11 maart, 8 april en 13 mei 2019.
Plaats: Cordium, De Ruyterstraat 65, 6512 GB Nijmegen
Kosten*: € 490,- inclusief 21 % btw
(*Bij vergoeding door (eigen meermans-)bedrijf, organisatie of werkgever gelden er andere tarieven, vraag hiervoor de praktische gegevens op.)

Klik hier om je in te schrijven voor deze nieuwe groep.

Voor meer informatie kun je me bellen op 06 30 77 91 65.

* NB De trainingskosten zijn als beroepskosten aftrekbaar.


Praktische gegevens:
- Het is fijn om op deze middagen makkelijk zittende kleding te dragen en een opschrijfboekje, een matje, dekentje en een klein kussentje bij je te hebben. Voor drinken en lekkers wordt gezorgd.

- Betaling geschiedt door het hele bedrag (€ 490,-) over te maken op rekeningnummer NL46 INGB 0001 3797 93 tnv HHB van Rijnsoever Nijmegen ovv 'Van Vrouw tot Vrouw' en je naam. (NB Bij annulering zie de algemene voorwaarden)

Voor betalingen vanuit het buitenland kun je gebruik maken van de volgende IBAN/BIC nummers:
IBAN: NL46 INGB 0001 3797 93
BIC: INGBNL2A